Kamers/appartementen

De bed and breakfast heeft een centrale ligging in het dorp Rockanje. Binnen 5 minuten loop je naar het centrum en binnen 900 meter sta je met je voeten in het zand. Zelfs als je langzaam loopt ben je er binnen 10 minuten (waarvan een deel door de duinen van Rockanje).

Er zijn twee ruime kamers, beide met eigen badkamer.

Beide kamers zijn via de tuin te bereiken. De Strandkamer is in het souterrain en de Duinkamer achterin de tuin. Als je het souterrain betreedt bevindt zich de keuken en zit gedeelte. In de keuken, grenzend aan de Strandkamer, is alles aanwezig. Van een oven, magnetron, afwasmachine, koelkast (met vriesvakje) tot divers als borden, bestek, pannen, glaswerk etc.  Mocht u dus liever thuis willen koken dan kan dat ook.

In de Duinkamer is ook een keukenblok aanwezig waar alle faciliteiten zijn om uw ontbijt klaar te maken. Op ieder gewenst moment kunt u dus ontbijten. Zo kunt tot op het laatste moment kiezen om uit te slapen of toch de zonsopgang vanaf het strand of de duinen te bekijken. Het ontbijt is self service. De ingrediënten treft u in de keuken aan.

Het ontbijt bestaat o.a. uit verse sinaasappelen, warme broodjes, croissants, vers beleg etc.

Alle ruimtes in de bed and breakfast zijn rookvrij. 

Er is (goede) wifi aanwezig.

Let op:  wij hebben drie katten. Hoewel zij niet in de bed and breakfast ruimtes mogen komen (als zij ook maar enigszins de kans krijgen zullen ze dit niet laten), kunnen wij niet garanderen dat deze ruimtes kat-vrij zijn. Kattenharen kruipen immers waar ze niet ze niet gaan kunnen. Als u allergisch voor katten bent, houdt hier dan alstublieft rekening mee.