De Katten Caravan

Goedereede is een stadje en dat circa 2.295 inwoners telt en is gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee. Op het voormalige eiland  Goeree (oude benaming: Westvoorn). Tot 31 december 2012 vormde Goedereede met de dorpen Ouddorp en Stellendam een zelfstandige gemeente. Sindsdien maakt het gebied deel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee. Op het eiland is volop natuur, zo is de kust op 5 minuten fietsafstand.
De historische stad Goedereede nam een belangrijke plaats in tijdens de Middeleeuwen. Het ligt op de Kop van Goeree en was een belangrijke handelsplaats met stadswallen. De naam Goedereede betekent dan ook ‘veilige haven’.

De Katten Caravan

Dit is de Katten Caravan, een caravan geschikt voor 2 personen, voorzien van alle gemakken.
De caravan heeft een prachtige ligging op het recreatiepark de Goede Ree.
Het beschikt over een ruime tuin die zowel zon als schaduw biedt.
Nagenoeg alles in de caravan is gerenoveerd en is nu werkelijk van alle gemakken voorzien. Denk aan een vaatwasser, oven, wasmachine, droger, airco, regendouche, etc. 
De caravan is volledig Corona-proof!
Alle voorzieningen zijn in de caravan zelf dus er is geen noodzaak om van gemeenschappelijke ruimtes gebruik te maken.

De Katten Caravan is een plek om te genieten van rust, natuur en vrijheid. Zo kan je zelf kiezen hoe laat je precies aan wilt komen, omdat je zelf met behulp van een cijferslot de sleutel kan oppikken. De code krijg je een dag voor je reservering. En kan je achterlaten bij vertrek. 
Mochten er vragen zijn dan zijn wij bereikbaar via de telefoon (incl. whatsapp).

De kat

Dit is Grietje (alias PoesPoes).
Grietje is een schat van een kat, maar in haar oude huisje had ze het niet goed meer. Zodoende hebben we Grietje een caravan gegeven, zodat ze een fijne oude dag kan hebben.

De caravan wordt dus alleen verhuurd aan echte kattenliefhebbers, want Grietje past op de caravan en is dus de gastvrouw van de woning. 

Naast wat brokjes, water en kroeltjes geven is er echter geen omkijken naar Grietje want de kattenbak (en indien gewenst extra schoonmaak van de caravan) is uitbesteedt.

Het kan wel zijn dat Grietje een hoop te vertellen heeft. Ze kletst graag wanneer ze op haar gemak is. Een echte vrouw dus. 

De prijs

De kosten van de huur van de caravan kunt u opvragen door een mail te sturen naar info@bedandbreakfastrockanjeaanzee.nl

Aangezien Grietje ons dierbaar is, is verhuur alleen mogelijk na persoonlijk contact.

Hoe het was ... en de verbouwing ...