Even voorstellen

Hallo,

natuurlijk is het ook fijn om te weten wie je tegen kunt komen als je ergens gaat verblijven. Dus ik zal me even voorstellen. 

Ik ben Daniëlle, 32 jaar en getrouwd met de liefde van mijn leven, een beetje met mijn neefje en ook een beetje met mijn katten ;). 

De B&B zijn we begonnen, omdat we graag willen dat ook andere mensen kunnen genieten van ons huis en de omgeving. 

De manier waarop we de B&B runnen past helemaal bij ons en ook bij onze levensstijl; veel privacy, onafhankelijkheid, ruimte en rust. Als wij weg gaan willen we graag een schone, ruime kamer met een eigen badkamer. Zelf bepalen hoe laat we ontbijten en geen tv. Heel soms even een filmpje of een serie, maar dat doen we dan op de tablet of telefoon. Verder veel kunnen wandelen, fietsen, lekker eten en drinken, boekje lezen, spelletje doen etc. 

Mijn partner en ik werken allebei fulltime in onze eigen praktijken en doen dit allebei in de geestelijke gezondsheidzorg. Dit maakt dat wij vaak niet thuis zijn om gasten te ontvangen; daar hebben we dan ook een oplossing voor. Op de deuren van de appartementen zitten codes. Hiermee kunt u zelf naar binnen op uw eigen tijd zonder afhankelijk te zijn van ons. 

Klik hier om een tekst te typen.