Te doen

Rockanje staat bekend om zijn strand, duinen en bos. Behalve overnachten in onze B&B is er meer te doen en te zien in Rockanje en de omgeving. Hier vindt u dan ook de informatie over de stranden, duinen en het bos hier, maar ook andere natuurgebieden en bezienswaardigheden in Rockanje en omgeving. 
Rockanje ligt op het eiland Voorne-Putten. Het is een eiland met veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen of paard te rijden in de natuur. Door de vele stranden en meren In Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje en bij de Maasvlakte behoren watersporten ook tot de mogelijkheden. 

Voorne-Putten behoort tot de Zuid-Hollandse eilanden en telt in 2020 in totaal ruim 150.000 inwoners.

Naast de vele recreatiegebieden, de stranden en natuur zijn er ook veel evenementen, (historische) bezienswaardigheden en winkellocaties op het eiland. 
Op dit gedeelte van de site hebben we aantal  van die evenementen en bezienswaardigheden van de gemeente Westvoorne voor u uitgewerkt. 

Voor een algemeen overzicht van bezienswaardigheden in Voorne aan Zee klik hier. En voor een overzicht van bezienswaardigheden over het hele eiland Voorne-Putten klik hier en hier.

TIP: Met de ViP Pas kun je gebruik maken van de leukste aanbiedingen voor allerlei activiteiten op het eiland. Bezoek één van de musea, glij van de waterjump of ga op pad om de historie van Voorne-Putten te ontdekken.

De ViP Pas is gratis en ligt klaar voor je in de bed and breakfast. Hij is tevens verkrijgbaar bij VVV kantoren, hotels, campings en B&B’s.