A Seal Zeehondenopvang

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn met name jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten.

Je kunt vanachter het glas meekijken hoe de zeehondjes verzorgd worden. Ook de zeehonden die net binnen zijn gekomen en nog in quarantaine verblijven, zijn hier te zien.

Maar er is nog meer te doen bij A Seal. Je kunt er op verschillende speelse wijzen kennis opdoen. Vanuit een boot, turende in een boei etc. 

Mindervaliden
De expo en de buitenverblijven zijn toegankelijk voor gehandicapten en invaliden. Er zijn parkeerplaatsen voor invaliden dichtbij de entree en in het restaurant kan gebruik worden gemaakt van het invalidentoilet.

 

 

Honden
In verband met hygiëne en besmettingsgevaar is het niet toegestaan om honden mee te nemen naar A Seal. Dit geldt ook voor hulp- en geleidehonden. Honden kunnen erg ziek worden van de zeehonden en ook andersom en dat willen ze graag voorkomen.

Voor gedetailleerde informatie over openingstijden en prijzen zie de site.