Het chalet Goedereede

Chalet de Goedereede is een luxe chalet, met een geheel omheinde tuin, voor 4 personen.

Het chalet vindt u op een rustig park net in het buitengebied van het historische stadje Goedereede. De supermarkt van Goedereede is naast het park, één straat verder zijn de restaurantjes met hun gezellige terrasjes. Een fantastische plek om de vakantie door te brengen op de Kop van Goeree. 

Een vakantieparadijs in het groen. In dit luxe vrijstaande chalet (3,70x10 meter) kunt u zich heerlijk ontspannen. Het is zeer ruim, licht en prachtig ingericht met veel oog voor detail en harmonie. De aanwezige sfeer is tot in de tuin doorgetrokken. Het chalet beschikt over een royale woonkamer met airco/verwarming, een gezellige pelletkachtel, een heerlijke zithoek, aparte eettafel en een flat screen tv.

Vanuit de woonkamer heeft u via de veranda toegang naar de tuin. De comfortabele keuken is o.a. uitgerust met een vaatwasser, gasfornuis met 4 pitten, oven, magnetron, Dolce Gusto, broodrooster, waterkoker en een grote koel/-vries combinatie. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed (140 x 200) en een met twee 1-persoonsbedden (70 x 190). De badkamer is praktisch van opzet en heeft een ruime douche met wastafel en toilet.

De grote tuin (173 m²) biedt veel privacy en heeft zowel zon- als schaduwplekken om heerlijk te genieten. Aan de zijkant is een aparte opslag voor alle tuinmeubelen. Dit kunt u ook gebruiken voor het stallen van fietsen. 
De tuin is geheel omheind, zodat zowel honden als kinderen hier vrij kunnen rondlopen.

Parkeren; Voor het in- en uitladen kunt u uw auto tot aan de toegangsweg om de hoek rijden. Voor het parkeren maakt u gebruik van de grote parkparkeerplaats op het park.

Het dorp Goedereede

Goedereede is een stadje en dat circa 2.295 inwoners telt en is gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee. Op het voormalige eiland  Goeree (oude benaming: Westvoorn). Tot 31 december 2012 vormde Goedereede met de dorpen Ouddorp en Stellendam een zelfstandige gemeente. Sindsdien maakt het gebied deel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee. Op het eiland is volop natuur, zo is de kust op 5 minuten fietsafstand.
De historische stad Goedereede nam een belangrijke plaats in tijdens de Middeleeuwen. Het ligt op de Kop van Goeree en was een belangrijke handelsplaats met stadswallen. De naam Goedereede betekent dan ook ‘veilige haven’.