Strandkamer

De bed and breakfast heeft een centrale ligging in het dorp Rockanje. Binnen 5 minuten loop je naar het centrum en binnen 900 meter sta je met je voeten in het zand. Zelfs als je langzaam loopt ben je er binnen 10 minuten (waarvan een deel door de duinen van Rockanje).

De strandkamer heeft een eigen badkamer en is gelegen in het souterrain van het huis (ook in de zomer lekker koel dus).

Je komt via de tuin het souterrain binnen. Hier bevindt zich de keuken en het zitgedeelte.  In de keuken is alles aanwezig. Van een oven, magnetron, afwasmachine, koelkast (met vriesvakje) tot diversen als borden, bestek, pannen, glaswerk etc.  

Op ieder gewenst moment kunt u zelf uw ontbijt klaar maken. Zo kunt tot op het laatste moment kiezen om uit te slapen of toch de zonsopgang vanaf het strand of de duinen te bekijken. Het ontbijt is self service. De ingrediënten treft u in de keuken aan.

Via het zitgedeelte / keuken komt u via twee openslaande deuren in de Strandkamer. Als u de kamer binnenkomt zal duidelijk zijn waarom we deze kamer de zonsopgang kamer genoemd hebben. De achterwand beslaat een foto die we zelf op het strand van Rockanje hebben genomen, vlak nadat wij hier zijn gaan wonen.

Deze sfeervolle kamer is ruim opgezet. Zo staat er een tweepersoons bed, maar ook een (slaap) bank. 

Aansluitend aan deze kamer bevindt zich de privé-badkamer.  Naast toilet en douche staat hier ook een wasmachine om uw eventuele sport- en/of zwemkleding te wassen. 

 

Prijs is €90,- per nacht, inclusief self service ontbijt. 
De kamer is rookvrij. 
Er is wifi aanwezig.
Bij boeking van 7 nachten of meer kan gesproken worden over een korting.

Let op:  wij hebben drie katten. Hoewel zij niet in de bed and breakfast ruimtes mogen komen (als zij ook maar enigszins de kans krijgen zullen ze dit niet laten), kunnen wij niet garanderen dat deze ruimtes kat-vrij zijn. Kattenharen kruipen immers waar ze niet ze niet gaan kunnen. Als u allergisch voor katten bent, houdt hier dan alstublieft rekening mee.