Duinkamer

De Duinkamer heeft een eigen ingang, eigen badkamer en apart toilet. Het is gelegen in een vrijstaand huisje achterin de tuin.


In dit appartement heb je ook een zitgedeelte, eetgedeelte en eigen keukenblok. Je koffie zet je met de volautomatische koffiemachine waar verse bonen in zitten.

 

In de keuken is geen afzuiging aanwezig, dus als je zelf wilt koken dan kan je gebruik maken van de oven of het inductiestel om simpele dingen te maken of op te warmen. Echt uitgebreid koken is door de afwezigheid van afzuiging niet mogelijk.
Het inductiestel is een losse, dus bij droog weer kan hij ook buiten worden gebruikt. 

 

Prijs €90,- per nacht, inclusief self service ontbijt.
De kamer is rookvrij. 
Er is wifi aanwezig.

Je kunt het appartement per weekend (vr tm ma), midweek (ma tm vr) of week huren met ma of vr als aankomstdag.

Netjes gedragende familieleden in de vorm van een hond zijn welkom.

 

 

Let op:  wij hebben een kat en een hond.

Hoewel de kat, Per, niet in de bed and breakfast ruimtes mag komen (als hij ook maar enigszins de kans krijgt zal hij dit niet laten), kunnen wij niet garanderen dat deze ruimtes kathaar of hondenhaar-vrij zijn. Haren kruipen immers waar ze niet ze niet gaan kunnen. Als je allergisch bent, houdt hier dan alstublieft rekening mee.

De duinkamer was van oorsprong de schuur/garage. Na een intensieve verbouwing is dit een aangenaam ruim appartement geworden die helemaal los staat van het huis.
Met deze indeling is de hele eerste verdieping tot bed and breakfast verbouwd.