Duinkamer

De bed and breakfast heeft een centrale ligging in het dorp Rockanje. Binnen 5 minuten loop je naar het centrum en binnen 900 meter sta je met je voeten in het zand. Zelfs als je langzaam loopt ben je er binnen 10 minuten (waarvan een deel door de duinen van Rockanje).

De Duinkamer heeft een eigen badkamer en apart toilet. Het is gelegen in een vrijstaand huisje achterin de tuin.
Via de tuin komt u dus ook binnen. In de hal is het toilet en de douche.
Via de hal komt u ook de zeer ruimtelijke kamer binnen. In deze sfeervolle ruimte staat het bed, een eigen zitgedeelte en achterin het huisje staat een keukenblok met alle voorzieningen om uw ontbijt klaar te maken, dat u daar ook kunt vinden. Naast de keuken is ook een eettafel.

Het ontbijt bestaat o.a. uit verse sinaasappelen, warme broodjes, croissants, vers beleg etc.

Op ieder gewenst moment kunt u dus zelf uw ontbijt klaar maken. Zo kunt tot op het laatste moment kiezen om uit te slapen of toch de zonsopgang vanaf het strand of de duinen te bekijken.

Prijs €85,- per nacht, inclusief self service ontbijt.
De kamer is rookvrij. 
Er is wifi aanwezig.

 

Let op:  wij hebben drie katten. Hoewel zij niet in de bed and breakfst ruimtes mogen komen (als zij ook maar enigszins de kans krijgen zullen ze dit niet laten), kunnen wij niet garanderen dat deze ruimtes kat-vrij zijn. Kattenharen kruipen immers waar ze niet ze niet gaan kunnen. Als u allergisch voor katten bent, houdt hier dan alstublieft rekening mee.

 

De duinkamer was van oorsprong de schuur/garage. Na een intensieve verbouwing is dit een aangenaam ruime bed and breakfast kamer geworden die helemaal los staat van het huis.
Met deze indeling is de hele eerste verdieping tot bed and breakfast verbouwd.