Kamers/appartementen

De bed & breakfast heeft een centrale ligging in het dorp Rockanje.
Binnen 5 minuten loop je naar het centrum en binnen 900 meter sta je met je voeten in het zand, nadat je eerst nog een stuk door de duinen bent gelopen. 

Onze B&B bestaat uit 2 ruime appartementen, die van alle gemakken zijn voorzien en over een eigen ingang en badkamer beschikken. 
Bij ons staat privacy en zelfstandigheid centraal; voor je ontbijt of aankomst ben je niet van ons afhankelijk. Om binnen te komen ontvang je een code en het ontbijt staat klaar voor je om te maken wanneer jou dat uitkomt. Je koffie zet je met de volautomatische koffiemachine waar verse bonen in zitten. Self-service ontbijt.

Je kunt de appartementen per weekend (vr tm ma), midweek (ma tm vr) of week huren met ma of vr als aankomstdag.

Alle ruimtes in de bed & breakfast zijn rookvrij. 

Er is wifi aanwezig.

Netjes gedragende familieleden in de vorm van honden zijn welkom. 

Let op:  wij hebben zelf een kat en een hond, die ook met enige regelmaat in de tuin komen waar de B&B appartementen aan grenzen. Uw hond moet dus wel met katten en vooral met honden om kunnen gaan. Onze hond is heel makkelijk met andere honden.

Hoewel de kat, Per, niet in de bed & breakfast ruimtes mag komen (als hij ook maar enigszins de kans krijgt zal hij dit niet laten), kunnen wij niet garanderen dat deze ruimtes kattenharen of hondenharen-vrij zijn. Haren kruipen immers waar ze niet ze niet gaan kunnen. Als je allergisch bent, houdt hier dan alstublieft rekening mee.