Welkom in de Bed and Breakfast! We hopen dat u het hier fijn zult hebben en u thuis voelt. Mocht er iets zijn dan horen we dat graag. Via de app zijn we het beste te bereiken. Hopelijk kunnen we u dan van dienst zijn.
Hier vindt u allerlei informatie dat nuttig kan zijn.

Inhoud
In- en uitchecktijden
Wifi
Keuken
o Ontbijt
o Senseo
o Gebruik oven
o Koelkast/vriezer
Strandkamer
Duinkamer
Tuin

 

In- en uitchecktijden

Inchecktijd 14:00
U krijgt ongeveer een uur voor u incheckt een unieke code waarmee u de bed&breakfast in kunt. U heeft dus geen sleutel nodig en u kunt zonder ons te zien uw kamer in.
Uitchecktijd: 11:00


Wilt u de Bed&Breakfast uiterlijk 11 uur verlaten, zodat we de kamer weer netjes kunnen maken voor de volgende gasten. Mochten er na u geen gasten komen en u wilt iets later weg, dan kunt u dat vragen via de app.

 

Wifi
B&B Rockanje aan Zee Gast
Wachtwoord: B&BROCKAANZEE74!

 

Duinkamer

Keuken

Ontbijt
Het ontbijt is self-service. In de koelkast vindt u beleg, broodjes, eieren, boter en yoghurt. In de kastjes van de keuken vindt u overig beleg, beschuit en crackers e.d.
BROODJES OM AF TE BAKKEN LIGGEN IN HET VRIESVAK
U kunt ook nog zelf lekker een verse jus persen.
Mocht u graag willen koken op het gasstel, dan kunt u gebruik maken van de keuken grenzend aan de andere kamer. Omdat hier ook een code op zit kunt u deze even opvragen bij ons.

Senseo
U bent vrij om koffie te nuttigen.
In het reservoir van het senseo-koffiezetapparaat kunt u water doen. Door op de grote ronde knop te duwen gaat hij het water opwarmen. Als dit klaar is knippert hij niet meer rood, maar blijft branden. De pad met koffie kunt in de padhouder bovenin stoppen en de padhouder weer sluiten. Let op als u twee kopjes wilt zetten moet u de diepe padhouder gebruiken en twee pads erin leggen.
Als het knopje blijft branden kunt u aan de zijkanten knopjes zien. 1 is voor 1 kopje en de andere is voor 2 kopjes. Vergeet de kopjes er niet onder te zetten ;)


Gebruik oven
De broodjes kunt u in de heteluchtoven afbakken in ongeveer 8 minuten op 220 graden, na voorverwarmen. De bovenste knop kan op het linker symbool, de middelste knop op het aantal graden en de onderste is voor het instellen van de tijd (wel nodig anders gaat hij niet aan)

Koelkast/vriezer
In de koelkast zitten de spullen voor uw ontbijt, die koud bewaard moeten worden.
In de koelkast kunt u zelf ook uw spullen bewaren.


Tuin

Als u wilt kunt u gebruik maken van de tuin. Er zijn zitjes speciaal voor de gasten waar u lekker kunt gaan zitten.
In de kist liggen kussens en in de tuin is ook een parasol.
Wilt u alles na gebruik weer opruimen alstublieft?