Praktische informatie Strandkamer

Welkom in de Bed and Breakfast! We hopen dat u het hier fijn zult hebben en u thuis voelt. Mocht er iets zijn dan horen we dat graag. Via de app zijn we het beste te bereiken. Hopelijk kunnen we u dan van dienst zijn. Hier vindt u allerlei informatie dat nuttig kan zijn.

 

Inhoud

In- en uitchecktijden

Wifi

Keuken                            
- Ontbijt                              
- Vaatwasser                            
- Senseo                           
- Koelkast/vriezer

Strandkamer

Duinkamer

Tuin

 

In- en uitchecktijden

Inchecktijd  14:00 
U krijgt ongeveer een uur voor u incheckt een unieke code waarmee u de bed&breakfast in kunt. U heeft dus geen sleutel nodig en u kunt zonder ons te zien uw kamer in. 
Uitchecktijd: 11:00
Wilt u de Bed&Breakfast uiterlijk 11 uur verlaten, zodat we de kamer weer netjes kunnen maken voor de volgende gasten. Mochten er na u geen gasten komen en u wilt iets later weg, dan kunt u dat vragen via de app. 

Wifi

B&B Rockanje aan Zee Gast
Wachtwoord: B&BROCKAANZEE74!

 

Strandkamer

Keuken

 Ontbijt

Het ontbijt is self-service. In de koelkast vindt u beleg, broodjes, eieren, boter en yoghurt.

DE AFBAKBROODJES KUNT U IN HET VRIESVAK VINDEN

In het linkerbovenkastje van de keuken vindt u overig beleg, beschuit en crackers e.d. Koffie en thee is boven de afzuigkap te vinden, net als de suiker. Voor melk moet u in de koelkast zijn. U kunt er zelfs lekker een verse jus persen. Na het ontbijt kunt u alles terugzetten en de vuile vaat in de vaatwasser zetten.

Omdat we de luxe hebben van een keuken bij de B&B willen we dit gemak ook graag kunnen delen. Dus mochten de gasten van de Duinkamer graag willen koken op het gasstel, dan is dat mogelijk. Dit is op verzoek, dus wanneer dit gevraagd wordt krijgen ze de code om ook te kunnen koken. Wanneer dit het geval is zullen we u dit laten weten.

Vaatwasser

Onder de gootsteen kunt u vaatwastabletten vinden. Met de ronde knop kunt een programma kiezen. Door op start te drukken gaat de vaatwasser draaien.

 

Senseo

U bent vrij om koffie te nuttigen. De koffie staat in het kastje boven de afzuigkap. In het reservoir van het senseo-koffiezetapparaat kunt u water doen. Door op de grote ronde knop te duwen gaat hij het water opwarmen. Als dit klaar is knippert hij niet meer rood, maar blijft branden. De pad met koffie kunt  in de padhouder bovenin stoppen en de padhouder weer sluiten. Let op als u twee kopjes wilt zetten moet u de diepe padhouder gebruiken en twee pads erin leggen. Als het knopje blijft branden kunt u aan de zijkanten knopjes zien. 1 is voor 1 kopje en de andere is voor 2 kopjes. Vergeet de kopjes er niet onder te zetten ;)

 

Koelkast/vriezer

In de koelkast zitten de spullen voor uw ontbijt, die koud bewaard moeten worden. In de koelkast mag u zelf ook uw spullen bewaren. Helaas niet uw alcoholhoudende dranken. Dit heeft met wetgeving te maken.

Overig

o   De ventilator van de badkamer is de schakelaar naast de wastafel. Wilt u deze alstublieft aanzetten als u gaat douchen? Hij gaat na een tijdje vanzelf weer uit.

o   Er zijn twee soorten rolgordijnen: lichtdoorlatende hangen aan de voorkant. Aan de achterkant hangen de verduisterende.

o   Op deze kamer staat een wasmachine. Deze kunt u gebruiken. Voor wasmiddel moet u wel zelf zorgen.

 

Tuin

Als u wilt kunt u gebruik maken van de tuin. Er zijn zitjes speciaal voor de gasten waar u lekker kunt gaan zitten.

In de opbergbox liggen kussens. Verder is er nog een parasol. Wilt u na gebruik alles ook weer opbergen alstublieft?